VISSZA

TECHline robotfűnyíró

A Techline professzionális fűnyírói hosszú évek fejlesztési tapasztalatai és a felhasználók visszajelzési és elvárásai alapján jöttek létre. A különböző kényelmi megoldások és „okos” funkciók segítik a minél tökéletesebb pázsitok kialakítását a lehető legoptimálisabb vágási műveletekkel és kényelemmel.

A TECH-line robotfűnyírói azok számára készültek, akiknek fontos a nagy vágási teljesítmény, a magas szintű innováció, a minőségi anyagok és a dizájn. Kiskertektől akár 80.000m2-es füves felületek kezelésére alkalmas géptípusok alkotják a portfoliót. Robottípusoktól függően RTK technológia (műholdas vezérlés), határolóvezetékes és vezeték nélküli változatok, esőérzékelő, ultrahangos akadályfelismerő, leesés védő szenzorok jellemzik a gépeket, melyek a Mesterséges Intelligencia felhasználásával készülnek Olaszországban. Szénkefe nélküli motorok, erős lítium akkumulátorok, rozsdamentes acél pengék mind tartozékai a Techline robotoknak. A robotok gyártója a ZCS (Zucchetti Centro Sistemi) jelentős szerepet játszik az automatizálás és az informatika területén.

Magyarországon az a Két-KATA Kft. a kizárólagos importőre a Techline robotoknak, amely már 10 éve látja el a japán Kubota traktorok és fűnyírók kizárólagos hazai képviseletét.

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal