VISSZA

Teraszok.hu

WEBOLDAL
www.teraszok.hu
ELÉRHETŐSÉG
06 20 328 2850
info@teraszok.hu
ITT TALÁLOD
2800 Tatabánya, Galagonya u. 18. / bemutatóterem

Hisszük, hogy a természet közelsége és a friss levegő kiemelkedő fontosságú szervezetünk kiegyensúlyozott működése szempontjából, éppen ezért már több mint 20 éve hitünk és szenvedélyünk, hogy ügyfeleinkkel együtt gondolkodva megtaláljuk a számukra legtökéletesebb teraszkialakítást és árnyékolástechnikai megoldást!

Termékpalettánkban a motoros napellenzőktől és pergoláktól kezdve, a praktikus üvegtetőkön és oldalzárásokon keresztül a legkorszerűbb bioclimatic lamellás pergoláig minden megtalálható azért, hogy egyedi, minőségi és esztétikailag változatos megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek! 

Számtalan újdonsággal készülünk idén, hiszen célunk nem más, mint hogy megvalósítsuk álmai teraszát! Ha Önnek is ez, akkor látogasson el a 19a standhoz és keresse a Teraszok.hu-t, segítünk!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal