VISSZA

Wagner Solar

A Wagner Solar Hungária Kft. 2002-ben, családi vállalkozásként kezdte meg munkáját a megújuló energiaforrások területén. Az 1 személyesnek induló vállalkozás mára közel 70 főre bővült. Jelenleg kis-és nagykereskedelmi tevékenységet egyaránt folytat. Széles választékában megújuló energiaforrások felhasználására szolgáló termékek és az erre szolgáló rendszerek kiegészítői: napelem, inverter, tartószerkezet, elektromos autó töltő, hőszivattyú, napkollektor, fan coil, központi szellőztető berendezések, egyaránt szerepelnek.

Szolgáltatások:

- tanácsadás

- rendelkezésre bocsátott adatok alapján díjmentes ajánlatkészítés

- helyszíni felmérés

- díjmentes rendszertervezés és szimulációs számítások végzése, tervezés

- helyszínre történő kiszállítás

- teljes körű kivitelezés

- garanciális javítás és utólagos karbantartás

Az elmúlt 20 évben a folyamatos fejlődés eredményeként az újabbnál újabb technológiai újításokat sok esetben elsőként vezették be a magyar piacra. Célként tűzték ki, hogy további innovatív termékekkel bővítsék portfóliójukat, tovább fejlesszék cégüket, szolgáltatásaikat és bővítsék csapatukat, hogy még szélesebb körben tudják kiszolgálni a megújuló energiaforrások iránt érdeklődőket.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal