VISSZA
WEBOLDAL
www.wpcmagasagyas.hu
ELÉRHETŐSÉG
+36 20 437 7977
megrendeles@wpcmagasagyas.hu
ITT TALÁLOD
4400 Nyíregyháza, Pazonyi út 15.

A wpcmagasagyas.hu a nevéből adódóan a WPC-ből készült magaságyások, virágágyások, illetve virágládák értékesítése céljából jött létre. A WPC magaságyás-értékesítés ötletét a WPC termékek rendkívüli tartóssága adta. Amikor a WPC Home Kft. csapata rájött, hogy ebből az anyagból kiváló magaságyás készíthető, magaságyás forgalmazásba kívánt kezdeni, de a piacon nem találtak olyan magaságyást, ami mindenben megfelelt igényeiknek, ezért saját fejlesztésű magaságyás létrehozásába, illetve gyártásába kezdtek. Az elkészült prototípusokat alapos tesztelési és finomítási fázisok követték, melynek eredményeként egy olyan rendszert sikerült kialakítaniuk, ami megfelelt minden vevői elvárásnak:

Esztétikus, elegáns megjelenésű, időtálló, stabil felépítésű, gazdaságosan gyártható bármilyen méretben, akár egyedi gyártásban, könnyen összeszerelhető.

A magaságyások méretezését igyekszik a wpcmagasagyas.hu csapata a piaci igényekhez igazítani, de a vásárlók az egyedi méretű magaságyásokat is nagyon kedvelik. A WPC magaságyás, virágláda vagy balkonláda kiválóan illeszthető bármelyik kertbe, mivel megjelenésük, anyaguk nem idegen a természetes anyagoktól.

 A wpcmagasagyas.hu standjánál nemcsak a WPC magaságyások kerülnek bemutatásra, hanem az idén februárban bevezetett WPC virágláda termékcsalád is, illetve a márciusban megjelenő WPC balkonláda és kaspó termékcsalád is.
 

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal