VISSZA

Zmax Biztonságtechnika

Láthatatlan lépésérzékelők a kültéri védelem szakértőjétől!

Zmax Biztonságtechnikai Kft. egyedülálló, földbe rejtett lépésérzékelőket kínál, amelyek kiemelkedő kültéri védelmet biztosítanak. Mivel az érzékelők 60 centiméterrel a talajszint alatt helyezkednek el, bármilyen kerti munka végezhető felettük, sőt, az öntözőrendszer is üzemeltethető anélkül, hogy az téves riasztást okozna. Az érzékelők akár meglévő riasztórendszerre is köthetők, igény szerint a ki- és bekapcsolás, a rendszer felügyelete applikációról is működtethető. Jelenleg a Zmax által kínált lépésérzékelő az egyetlen olyan kültéri védelmi megoldás, amely a behatoló számára láthatatlan, így annak kijátszása, szabotálása is lehetetlen.

A kiállításon nem csak a földbe rejtett, de a teraszok védelmét ellátni képes betonozható lépésérzékelőket, illetve a medencék köré javasolt, megemelt (WPC) padlókhoz alkalmazható lépésérzékelőit is bemutatja a cég.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal