VISSZA

Hazánkban a Brustor kizárólagos forgalmazásában a Soliday napvitorlák

Hazánkban a Brustor kizárólagos forgalmazásában a Soliday napvitorlák

Mi benne az újdonság? Ez egy napvitorla rendszer, ami nemcsak a naptól véd, hanem erős szélben is használható

Az osztrák SOLIDAY a napvitorlák úttörőjeként, a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetett a tervezésre, a funkcionalitásra, a kényelemre és az anyagok minőségére. A sokéves tapasztalatnak és a következetes továbbfejlesztésnek köszönhetően a SOLIDAY olyan szabadalmakat tudott kifejleszteni, amelyek innovációt jelentettek az egész napvitorla iparág számára. A SOLIDAY volt az első gyártó, amely minden napvitorlarendszert opcionális magasságállítással látott el. Ez először tette lehetővé, hogy az árnyékolót folyamatosan a nap helyzetének megfelelően állítsák be, ami különösen fontos a kora esti órákban, amikor a nap a horizont közelében, alacsonyan jár.

A SOLIDAY fejlesztése a szabadalmaztatott pilon (speciális vitorlatartó oszlop) technológia. A pilonok felelősek a szélállóságért. A pilonok belsejébe hidraulikus rugót integráltak, ami segít elnyelni az erős széllökések és a heves eső erejét. A kb. 40 km/h-t meghaladó széllökés esetén ez a dinamikus vitorlatartó szerkezet meglazítja a függesztést, majd újra az eredeti helyzetbe feszíti vissza a vitorlát.
Soliday design a droppole árbóc is: egy vitorlás hajó árbócának kialakításán alapul, és egyedülálló módon ötvözi a designt, a kényelmet és a funkciót. A Droppole egy speciálisan kifejlesztett, alumínium design napellenző árbóc, amelyet a legmagasabb igényeknek megfelelően terveztek. Speciális csepp alakjának köszönhetően az árbóc négyszeres merevséggel rendelkezik, és egyenesen, vagy a szokásos 10°-os szögben is felállítható. Az árbócban rejtve vezethető el minden kötél és elektromos kábel, amely tiszta és letisztult megjelenést biztosítva egyedülállóvá teszi ezt a megoldást.

Az automatizált SOLIDAY-C napvitorla maximális kényelmet biztosít a tengelybe épített csőmotornak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy a vitorla néhány másodperc alatt kitekerhető vagy feltekerhető legyen egy távirányító segítségével, így sokkal könnyebben használható, mint a hagyományos kézi vitorlák. Ezenkívül a szél- és napérzékelők lehetővé teszik, hogy a rendszer önállóan szabályozza magát és garantálja a biztonságát, így vihar esetén akár automatikusan bezárul.

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
fal