VISSZA

Kőszőnyeg - „a természet ihlette”

Kőszőnyeg - „a természet ihlette”

A debreceni MűfűPont repertoárján megtalálhatóak az exkluzív kőszőnyeg termékek, amelyek a magas minőséget képviselik, és új értelmet adnak a kerteknek, illetve új lehetőségeket kínálnak a külső terek megújításához. A kőszőnyeg egy márványkavicsból, kvarcból vagy zúzott kőből készült padlóburkolat, amely különböző színű, ezért sokféle árnyalatban kapható. Ez a burkolattípus magas felületi szilárdságot, színállóságot, a külső hatásokkal szembeni maximális ellenálló képességet garantál, és egyesíti magában a vízáteresztő, légáteresztő tulajdonságokat.  

A kőszőnyeg burkolat igazán exkluzív a fürdőszobákban, hiszen nem csak látványos, hanem a pórustömítésnek köszönhetően vízálló és higienikus, könnyű tisztán tartani. A zuhanyból kilépve lábai nem a hideg csempére érkeznek, hanem a meleg érzést nyújtó kőszőnyegre, és a köveknek köszönhetően azonnal a természetben érezheti magát. A MűfűPont Anilo kőszőnyeg (315 féle) színmintáival szárnyalhat az ügyfelek fantáziája a tervezés során.

A kőszőnyeg nagyon közkedvelt a lakosság körében, hiszen ezzel a megoldással impozáns, és egyedi megjelenés alakítható ki, legyen szól kültérről vagy beltérről.

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
fal