VISSZA

Teraszok.hu - Csúcstechnológiás teraszok és díjnyertes napellenzők

Teraszok.hu - Csúcstechnológiás teraszok és díjnyertes napellenzők

Standunkon kipróbálhatja Murano Integrale 4 évszakos szerkezetünket, ami kuriózumnak számít a hazai piacon, hiszen nincs még egy olyan termék, aminek alumínium vázszerkezetébe beépítve helyezkedik el a külső tetőárnyékoló vászon. Az alapkivitelben automatizált szerkezet reagál az időjárás változásaira, oldalaiba tetszőlegesen tehetünk üveg oldalfalrendszert, naphálót vagy akár átlátszó ponyvát is, de dönthetünk ezek későbbi beszerelése mellett is. Kombináljuk teraszunkat infra fűtőtesttel és akár még a leghidegebb időben is megpihenhetünk alatta!

Üvegtetőnk mellett kiállításra kerül a Gibus top terméke, a Med Varia: egy különleges bioclimatic pergola, minimális energiafogyasztással.  A titok az 4 szögben állítható lamellákban rejlik, amivel tökéletes mikroklímát tudunk biztosítani teraszunkon. Jöjjön el, próbálja ki!

Napellenzőt keres? Standunkon egy gombnyomással kipróbálhatja elegáns és praktikus, időjárásérzékelővel felszerelt motoros árnyékolóinkat illetve az egyedülálló 2020 Red Dot díjas Gibus TXT napellenzőt.

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
fal