VISSZA

Új trend a low dining a Brustor kültéri bútor partnerétől

Új trend a low dining a Brustor kültéri bútor partnerétől

Az utóbbi években egyre többen adják át magukat a kültéri életnek, többek között a hagyományos teraszokból “kinőtt” úgynevezett kerti szobákkal, ösztönözve a kertészeket és kerti bútorgyártókat, hogy tervezzenek teljes kültéri tereket ügyfeleiknek pihenésre, étkezésre vagy napozásra.

Ahogyan a házunk tervezésében az építészekre támaszkodunk, úgy fordulunk most a kertészekhez, kertépítőkhöz vagy a kültéri terek specialistáihoz, hogy tökéletes kültéri élményt teremtsünk kertünkben vagy teraszunkon. A járvány aláhúzta a kinti tér fontosságát. Minden a jó elrendezéssel kezdődik, beleértve a konyhát, ülőhelyet, étkezőt és napozóteraszt, amelyet aztán a választott stílusban rendezhetünk be, funkcionális, kényelmes és időjárásálló bútorokkal.

A kertibútor gyártók, köztük a holland 4 Seasons Outdoor (4SO) is kihasználják ezt az új trendet, bővítve hagyományos kerti bútoraik kínálatát, köztük az egyik legnépszerűbb trend, a low dining, az alacsony étkezéshez tervezett bútorok. A 4SO elmozdult a 75 cm-es standard étkezőasztal magasságától, és egy olyan asztalok sorozatát hozta létre, amelyek 68 cm magasak, és kényelmes pihenőszékekkel kombinálja. Ez a trend tökéletesen illeszkedik az új étkezési szokásainkhoz is. A vacsorázás nem vesz igénybe sok időt, de ennek az új kültéri bútornak köszönhetően tökéletes kényelemben tovább élvezhetjük a társaságot, az ebéd vagy vacsora utáni beszélgetést, egy-egy pohár bort a kellemes nyári napokon, anélkül, hogy az asztaltól felállnánk és átköltöznénk a kanapéra.

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
fal