VISSZA

Újdonság a zöldebb környezet kialakításáért! Nortene

Újdonság a zöldebb környezet kialakításáért! Nortene

Szereti a zöldet? Lehetőleg sok-sok növénnyel rendezné be környezetét? Folyamatos időhiányban szenved? Esetleg akadnak olyan részei otthonának, amit nem ér túl sok fény? Mindezekre van megoldásunk az új kül-és beltéri használatra is alkalmas Nortene Vertical természetes hatású zöldfalakkal:
Jungle: trópusi zöldnövények és apró kék virágok egyöntető összhangja.
Lauro: babérra emlékeztető levelek szemet gyönyörködtető sokasága.
Costa: egy igazán exkluzív termék, önmagában is vegyes, mozgalmas látványt nyújt, kedves kis lóherékkel megspékelve.
Villa: háromféle zöld növény kompozíciója elszórtan mutatós murvafürt virágokkal.
Szétszedhető és sokféle módon összeilleszthető elemeiknek köszönhetően felhelyezhetőek a falra négyzet, téglalap vagy akár L-alakban tetszés szerint. Gondozásmentes! Nincs kockázat, hogy netán elfelejtjük megöntözni vagy túlöntözzük őket. Garantáltan nem támadja meg egyetlen kórokozó vagy kártevő sem. Sosem fogják kinőni a helyüket, így átültetni sem kell. Ha egyszerű, gyors és hatásos eredményre vágyik, megtalálta, amit keresett!

Egyedi megjelenésű kerítést, vagy térelválasztót keres? Van kedve és mersze játszani a színekkel, formákkal is? Mivel a kül- és beltér az elmúlt években egyre közelebb kerültek egymáshoz, a lakberendezés és a kertrendezés trendjei összeolvadóban vannak, előkelőbb szerepet kaphatnak a mindkét helyen megoldásként szolgáló termékek. A Nortene panel rendszere, modularitásával, exkluzív megjelenésével, trendi színeivel és kezelést nem igénylő anyagaival mindenki számára nagyszerűválasztás lehet.  
Az újszerű tervezési koncepció alapján készült Nautic panel véletlenszerűen elhelyezett és lekerekített formái segítségével teheti még különlegesebbé otthonát. Ne érje be az átlagossal, válasszon valami különlegeset!
A kör formájú apró lyukakkal áttört MOON panelnek csak az Ön képzelete szabhat határt. Kombinálja a színeket, változtassa az irányokat és alkosson valami egyedit, ami igazán illeszkedik Önhöz és otthonához is.

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
fal