VISSZA

Garden Life - A terasz az új nappali

Garden Life - A terasz az új nappali

A Garden Life a 2020-as trendeknek megfelelő, népszerű föld színekben összeállított kollekciókat hoz a premium kategóriás LIFE és HIGOLD márkáktól. Ezek a garnitúrák már olyan minőségben készülnek, és olyan esztétikusak, hogy beltérre is használhatók. Az idei GardenExpón bemutatnak egy itthon még ismeretlen márkát, amely kiváló minőségű rattan termékeket készít, verhetetlen áron. Étkező garnitúrák, ülőgarnitúrák, napozóágyak, függőszékek és kiegészítők számos stílusban és színben szerepelnek a kínálatban.

Partnerük, a Brustor pergola standján egy hófehér pergola méltó környezetében ismerhetik meg a látogatók az exkluzív megjelenésű Pininfarina ‘Onda’ kerti garnitúrát, amely lélegzetelállítóan szép látvány, egészen új stílust képvisel a kerti bútorok piacán. A Garden Life csapata a kiállításon csak olyan termékeket vonultat fel, amelyekből megfelelő raktárkészlettel rendelkeznek, s melyek szállítását rövid határidővel biztosítani tudják.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal