VISSZA

Neo kerti tároló - A Kertszabó első többszínű kerti tárolója

Neo kerti tároló - A Kertszabó első többszínű kerti tárolója

Legújabb kerti tárolónk egyik legfőbb újdonsága, hogy a hagyományos szín opciók akár kombinálva is választhatók hozzá. Az extra színkombinációk mellett a sima falfelületek és az akrilüveg elem még hangsúlyosabbá teszik a tároló modern megjelenését.

A tároló különlegessége továbbá mennyezeti faburkolata, illetve az oldalfalakra pluszban felszerelhető belső falburkolat és szigetelés. További újdonságként beépített vízelvezetéssel ellátott.

Újszerűsége ellenére azonban Neo névre keresztelt tárolónkban is jelen vannak a jól megszokott előnyök, mint például a 3 pontos zár nemesacél kilincsgarnitúrával, a jó hóteherbírás és viharállóság, a kényelmes ajtónyitás gáznyomású rugóval vagy az ereszcsatorna, illetve az egyszárnyú ajtó helyett dupla ajtó kérés lehetősége.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal