VISSZA
5 outdoor living trend, amivel te is újraformálhatod a kertedet

5 outdoor living trend, amivel te is újraformálhatod a kertedet

2019 / 03 / 12
Trendek
5 outdoor living trend, amivel te is újraformálhatod a kertedet

A melegebb hónapok eljöttével neked is egyre többször jut eszedbe, hogy mennyire jó is lenne a szabadban tölteni a napod? Ha te is tűkön ülve várod már a tavaszt, akkor van egy pár szuper tippünk a kerted újraformálásához! Ha építkezés vagy felújítás előtt állsz, vagy csak néhány apró újdonsággal szeretnéd feldobni a kerted vagy teraszod, olvass tovább az idei év legfrissebb trendjeiért!

Nappali a szabadban

Miért ne lehetne a kert az, ahol a legtöbb időt eltöltöd a tavasz jöttével? Több kinti élettér több lehetőséget jelent, hogy vendégül lásd barátaidat a jó időben, és kevesebb időt szánj a kerti munkára. Kezeld a kerted az otthonod kiterjesztéseként, és töltsd meg ülőhelyekkel, relax pozíciókkal és közösségi terekkel, így kevesebbet kell foglalkoznod a pázsittal és a növényekkel, és több idő jut a felhőtlen kikapcsolódásnak!

Merj egyedi lenni!

Az elmúlt évek enteriőrjeire jellemző bátor design megoldások idén a ház körüli tereket is beveszik. Végre itt az idő, hogy igazán merész légy kerted vagy teraszod kialakításakor. Válassz izgalmas mintázatokat, változatos színeket és nagylevelű növényeket egy igazán trendi és friss hatásért! A színes kaspók, élénk virágok, az ipari felületek és az égetett csempék olyan design elemek, amikkel könnyen felfrissítheted a kertedet úgy, hogy közben elkerülöd az idejétmúlt, megszokott kerti megoldásokat.

Vigyél színt a kertbe!

A szürke és fekete kinti bútorok ideje lejárt. Idén válassz karakteres és jellegzetes színeket, melyek nem csak vidámabbá teszik a kerted, de könnyebben megmutatják a személyiséged is! A lehetőségek tárháza szinte végtelen, hiszen a kékek, a lilák, a sárgák és a narancsos árnyalatok is szuperül működnek a kertben. A színek mellett a minták mellett sem érdemes szó nélkül elmenni, hiszen ezek kombinációjával igazán egyedi és élő tereket alkothatsz. A fiatalabb generáció egyre inkább úgy tervez kertet, mint ahogy enteriőrt is tervezne, vibráns színekkel és kiemelt bútordarabokkal. Engedd szabadjára a fantáziád, de azért ne feledd: a kevesebb néha több!

Mediterrán elegancia

Ha az élénk színek nem igazán passzolnak az ízlésedhez, akkor se csüggedj! Lehet, hogy álmaid terasza pont mediterrán stílusú és letisztult, ahol a minimalista, fehér bútorok és térelemek a természet élményét helyezik középpontba. Engedd be a napsütést az életedbe, és válassz olyan árnyékoló megoldást, ami árnyjátékával napról napra elvarázsol! A hófehér bútorokat párosítsd világos fafelületekkel és kötél kiegészítőkkel, melyekkel igazán megidézheted a tengerpart hangulatát!

Változatos felületek

A szigorú modernizmus egyenletes felületeit és kiszámítható vonalait idén felváltják a rusztikus hatású, sánckas falak. Ezek az egyenes felületekhez hasonlóan erős geometriával bírnak, de mégis megtartanak egyfajta organikus jelleget a kövek természetes formáiból adódóan. Ha változatos színeket és tónusokat használsz, akkor olyan különleges hatást érhetsz el, amelyet egybefüggő felületekkel sosem tudnál!

Gyere el március 22-24. között a Gardenexpóra, ismerd meg a legfrissebb outdoor living trendeket, és formáld újra te is a kerted, hogy felhőtlenül élvezhesd a nyarat a szabadban!
 

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
levelek

CSILLAPÍTSD A KERTVÁGYAD!

Instagram oldalunkon egész évben gondoskodunk az inspirációdról!
Instagram
InstagramInstagram