VISSZA
Gasztronómia a szabadban: grill, BBQ, bogrács

Gasztronómia a szabadban: grill, BBQ, bogrács

2022 / 03 / 15
Gasztronómia a szabadban: grill, BBQ, bogrács

A szabadtéri sütés-főzésnél kevés hangulatosabb dolog létezik. Az omlós, szaftos húsok, a tökéletesre grillezett, roppanós zöldségek és a testes füst aromája a legszebb, legszabadabb élményeinket juttatják eszünkbe, egy csapatos kerti grillezés pedig már önmagában is elsőrangú közösségi program. Az idei GardenExpón több kiváló hazai márkát és forgalmazót is megtalálsz, akik gondosan válogatott termékpalettával vagy éppen egyedi készítésű sütőkkel segítenek, hogy felejthetetlen kerti lakomákkal ajándékozd meg magadat és szeretteidet. A praktikus gázgrillek kedvelői, az autodidakta szmóker-bajnokok, az elkötelezett fa vagy faszén rajongók és az hagyományőrző bográcsozók is találnak maguknak megbízható társat a partnereink között. Ismerd meg őket válogatásunkból!

Spatrend

A Spatrend a kompromisszummentes wellness élményt hozza el az otthonokba pompás kerti bútorok, szaunák, medencék és árnyékolók - és nem utolsó sorban prémium grillek és füstölők segítségével. Ennek szellemében magán- és professzionális használatra egyaránt alkalmas grillezőket kínálnak, melyekkel élménnyé változnak a kültéri sütögetéssel töltött percek.

Kínálatukban olyan prémium márkákat találsz, mint a fantasztikus gázsütőiről híres kanadai Broil King, a távol-keleti eredetű, szinte legendás kerámia grilleket kínáló Kamado Chef, a klasszikus és hordozható füstölő kocsik királyaként ismert Cactus Jack vagy éppen a műalkotás-jellegű tűzrakókat készítő Ofyr.

Grilldepot

A Grilldepot számára fontos, hogy mindenki részese lehessen az utánozhatatlan grill-élménynek, pénztárca-vastagságtól függetlenül. Ezért kínálatukban az olcsóbb asztali lemez grillek és a prémium márkák csúcsmodelljei egyaránt megtalálhatók. A jászberényi szakboltban személyesen is felfedezheted a termékeket, weboldalukon pedig az otthonod kényelméből böngészhetsz nem csupán faszenes, gáz, pellet és elektromos grillek, kamadók, BBQ sütők, szmókerek, de kiegészítők között is: saját márkás Grilldepot, Weber, Landmann, Beefbox, Organic Smoke sütők, Thermopro és Inkbird hőmérők és adalékmentes JD’s BBQ készítmények várják, hogy hazavidd őket.

A GardenExpón a Grilldepot saját márkás sütőit, SMOKEY JOCKY Offset Smokert, BBQ Rocket Töltényszmókert, Classy 54 Gömbgrillt, ELITE és BIG JACK Pellet grilleket, Steel Egg Acél Kamado grillt, Kamado kerámia grilleket ismerhetsz meg majd közelebbről.

Kamado bono

Az elsősorban kerti grill és BBQ sütésre alkalmas kerámia sütőket gyártó Kamado Bono Magyarország egyedi disztribútora a litván Kamado Bono cégnek. A cég nem csak sütőket, hanem a sütéshez szükséges kellékeket is forgalmaz: sütőedényeket, rozsdamentes eszközöket, faszén és füstölőfa termékeket, fűszereket és egyéb kiegészítőket. A Kamado Bono egyedi formája lehetővé teszi a hő egyenletes eloszlását a grill belsejében - az étel gyorsabban megsül, miközben nagyon kevés nedvesség vész el, a jó szigetelésnek köszönhetően pedig kevesebb faszénre van szükség a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Így tökéletes, szaftos húsokkal kényeztethetjük magunkat és szeretteinket.

Oven grill

Szalonnasütés, grillezés, párolás és bográcsozás - bármelyik metódus áll szívedhez igazán közel, az Oven Grill megbízható partnered lesz. Egyedi építésű, multifunkciós kerti grillezőikkel mosolyogva süthetsz szalonnát, bográcsozhatsz, grillezhetsz bármilyen húst, halat és zöldséget magadnak vagy egy nagyobb társaságnak is. Így nem kell egy kültéri konyhai megoldás mellett elköteleződnöd, vagy helyet találnod a különböző típusú sütőknek a kertedben, hanem egy könnyen tisztítható, igény szerint használható és ergonomikus megoldással készülhetsz a kerti partikra.

Ro-Zsó

A Ro-Zsó a mobil lávaköves kemencék terén nyújt igazán kiemelkedő teljesítményt. Mai, modern elvárásoknak megfelelő kemencéket gyártanak a hagyományos, régi idők ízeit kedvelőknek, melyek két óra alatt telepíthetők, illetve használatra készek, és 50-60 perc alatt felfűthetők minimális tüzelőanyag felhasználásával. A mobil kemencék mellett grill és pecsenyesütőket, öntöttvas edényeket és kiegészítő termékeket - például saslik sütőt, sparheltet vagy malacsütő tepsit is találsz kínálatukban.

Emeld magasabb szintre a konyhaművészetedet a GardenExpón március a Budapest Arénában! Az ország legnagyobb kerti életmód kiállításán nem csupán remek márkák és újdonságok várnak, de hasznos szakértői tanácsokkal is gazdagodhatsz. Kedvezményes árú belépődet március 23-ig tudod beszerezni, melynek teljes összegét le is vásárolhatod az Oázis Kertészetekben. Bővebb információért látogass el honlapunk Jegyek oldalára!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
levelek

CSILLAPÍTSD A KERTVÁGYAD!

Instagram oldalunkon egész évben gondoskodunk az inspirációdról!
Instagram
InstagramInstagram