VISSZA
Szauna, dolgozó- és jógaszoba a kertben

Szauna, dolgozó- és jógaszoba a kertben

2022 / 02 / 15
Kerti tippek
Szauna, dolgozó- és jógaszoba a kertben

Ismerős gondolatnak hathat, hogy a kint és bent közti határvonal elmosódott az évek során, de mit is jelent ez pontosan a gyakorlatban? Hogyan lehet a természet közelségét megteremteni a négy fal között? Lehet-e kényelmet és biztonságot építeni anélkül, hogy jelentősen átalakítanánk vagy károsítanánk a flórát és faunát magunk körül? Új kiállítónk, a Nanohouse, pontosan ennek a tendenciának kiemelkedő példája, hiszen forradalmi megoldásaival ténylegesen megteremti az átjárót: szaunát, dolgozószobát, jóga szobát vagy búvóhelyet helyez a kertbe, vagy éppen behozza a természetet a szobába egy stílusos és füstmentes kandallóval. Ismerd meg őket és az általuk forgalmazott korszakalkotó márkákat közelebbről!

A NanoHouse koncepció

Az elmúlt években mind tudatosabban fordulunk hétköznapi életünk során a fenntartható megoldások felé. A környezettudatos szemlélet térhódítása egyre erőteljesebben jelen van az építészetben, miközben a bensőnkben dolgozó kód intenzíven táplálja a vágyat, hogy oda tartsunk, ahonnan jöttünk: vissza a természetbe! A felvilágosodás - pontosabban Rousseau óta - szállóigévé vált eszme arra sarkall bennünket, hogy a társadalmi együttműködésben magunknak kovácsolt láncokat felismerjük, és képesek legyünk ezek ellenére újból kapcsolódni természetes valókhoz és ösztönös jóságunkhoz. A NanoHouse termékei a harmónia és az autentikus tapasztalatok keresésében kínálnak minőségi segítséget a modern embernek. A márka azzal a céllal jött létre, hogy megmutassa, hogyan lehet a rendelkezésünkre álló teret minőségi élményhelyszínné alakítani alternatív megoldások segítségével. A felhasználási módoknak pedig csak a képzeletünk szabhat határt: legyen az iroda, tárgyaló, jógastúdió, zeneszoba, játszósarok vagy bármi más.

ÖÖD Tükörházak

Az ÖÖD nanoházai beleolvadnak a környezetbe, legyen az egy zsúfolt városi tér, vagy akár az erdő sűrűje. A prémium tükörház-koncepció megalkotója egy észtországi startup, míg a házak kizárólagos magyarországi forgalmazója, a NanoHouse a Gardenexpón mutatkozik be elsőként.

KOTO

A három fiatal designer által az Egyesült Királyságban alapított KOTO stúdió moduláris házakat, kabinokat és szobrászati kis épületeket tervez, amelyek mindegyike a skandináv kultúrából merít ihletet. A márka az idő előrehaladtával kitekintett a japán design minimalista világára is, elsősorban a funkcionalitásra összpontosítva. Palettájukon megtalálható a kreatív gyermek játszóház, a home office tér és a lakóotthon egyaránt.

VAUNI

„Miért nincs olyan kandalló, amely ránézésre gyönyörű, füstmentes, környezetbarát, egyszerűen telepíthető és használható?” Ezt a kérdést tette fel magának egy svéd fejlesztőmérnök, amikor házból lakásba költözött. Válaszként megszületett a VAUNI biokandalló, mely ötvözi az élvonalbeli esztétikát és a gyártástechnikai innovációt.

Fedezd fel az ÖÖD korszakalkotó tükörházait a NanoHouse standon, és ismerd meg az innovatív design trendeket a GardenExpón 2022. március 25-27. között a Budapest Arénában! Addig is iratkozz fel hírlevelünkre, és kövess minket Facebookon és Instagramon izgalmas tartalmakért!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
levelek

CSILLAPÍTSD A KERTVÁGYAD!

Instagram oldalunkon egész évben gondoskodunk az inspirációdról!
Instagram
InstagramInstagram