VISSZA
Ugorj fejest a kerti élményekbe: prémium medencék és jacuzzik

Ugorj fejest a kerti élményekbe: prémium medencék és jacuzzik

2022 / 03 / 22
Kerti tippek
Ugorj fejest a kerti élményekbe: prémium medencék és jacuzzik

A valódi luxus otthon is megteremthető. Egy stílusos medencével vagy egy innovatív jacuzzival emelheted a kerted fényét, és élvezheted a víz simogató érintését a saját ízlésednek és hangulatodnak megfelelően. Sőt, a fűtött masszázsmedencéknek és dézsáknak köszönhetően nem csak nyáron, de bármilyen évszakban megkoronázhatod a napot egy pihentető merüléssel.

A tökéletes “vizes blokk” kiválasztása azonban nem egyszerű feladat, az otthonod adottságait, a mindennapok természetes ritmusát, a felhasználás tervezett módjait is érdemes figyelembe venned a tervezéskor. A GardenExpón idén is prémium megoldások tengerét fedezheted fel: partnereink nem csupán a legfrissebb újdonságokkal és kedvezményekkel várnak a Budapest Arénában, de tapasztalt szakértői segítséget is nyújtanak, hogy megtaláld azt a személyre szabott megoldást, ami hosszú távon örömet szerez majd neked és az egész családnak. Tarts velünk!

Kompakt multifunkcionalitás - pezsgőfürdő és masszázsmedence

A jacuzzik töretlen népszerűségének egyik oka, hogy szinte bármilyen környezetbe könnyedén telepíthetők. Nem szükséges hozzá egy hatalmas hátsó kert, akár egy városi teraszon vagy a télikertben is felállíthatók, és egész évben használhatók. Manapság elképesztően széles palettából válogathatunk - nem csak a férőhelyek számát illetően, de megjelenésben, extra funkciókban és programokban is bővelkedik a kínálat.

A pezsgőfürdők képesek egyéni és társas funkciók betöltésére is. Egy fárasztó nap után segítenek a stressz oldásában és a feltöltődésben, de egy házibulin vagy családi, baráti összejövetelen is kiváló programpont a közös pezsgés. Sőt, a kisgyermekes családoknak is kiváló és biztonságos választás, főként abban az időszakban, mikor a gyerekek még nem tudnak magabiztosan úszni.

A masszázsmedencék izomlazító hatásuknak köszönhetően igen hasznosak a fej-, nyak-, hát- és lábfájdalom enyhítésében, támogatást nyújthatnak a sportsérülésekből való felépülésben, esetleg az anyagcsere felgyorsításában, így a diétában is. Az idei GardenExpón ebben a kategóriában a LuxeSpa, a SpaTrend, a Vital Spa, az Artesian Spas, a Wellis, a Monaco Spa és a Jacuzzi Arena termékeit ismerheted meg közelebbről.

Az örök klasszikus - úszómedence

Nincs is annál jobb, mikor a rekkenő nyári hőségben saját privát kertedben tudsz strandolni, egyedül vagy a szeretteid körében. Ha van elegendő szabad terület a kertedben, és szívesen indítod vagy zárod a napot néhány sportos hosszal, érdemes beruháznod egy minőségi úszómedencére idén! Többféle méret, anyaghasználat és kialakítás közül választhatsz, a nagy vízfelület és a luxus élmény azonban minden esetben garantált. A hétvégi GardenExpón a Compass Pools és az Ampron szakértőitől kérhetsz útmutatást és támogatást, akiknél kifejezetten tartós, gyorsan telepíthető vagy akár öntisztító megoldásokat is találsz.

Aktív és innovatív - ellenáramoltatós medence

Nem kell lemondanod a mindennapos sportról akkor sem, ha a kerted nem alkalmas egy tekintélyes méretű úszómedence befogadására. Az ellenáramoltatós medencék viszonylag kis helyen is elférnek, innovatív technológiájuknak köszönhetően pedig rendkívül hatékonyan képesek megteremteni az úszáshoz szükséges közeget. Erről saját szemeddel is meggyőződhetsz a GardenExpón: ha jókor érkezel a Hydropool standjához, Mányoki Attila nyíltvízi hosszútávúszót vagy Cseh László világ- és Európa bajnok, hatszoros olimpiai érmes úszót is láthatod a habok között. Ilyen ellenáramoltatós medencéket emellett a Wellis és a Monaco Spa kínálatában is találsz.

Hagyományos romantika - dézsa

Ha nézegettél privát belföldi szálláshelyeket az elmúlt néhány évben, garantáltan felbukkant a találatok közt 1-1 fürdődézsa a képeken. Ezek a tradicionális “mini-medencék” egyesítik a régi idők értékes kézműves örökségét és a modern kori wellness legfontosabb tulajdonságait, így lehetővé téve a kényelmes, mégis természetközeli relaxáció élményét, melyet egyedül vagy társaságban is nagyszerű megtapasztalni. Az autentikus megjelenésen és hagyományos kialakításon túl további előnyük, hogy vegyszermentes fürdőzést tesznek lehetővé, hiszen megfelelő mennyiségű só jelenlétében a vízben nem szaporodnak el az elszíneződést és kellemetlen szagokat okozó organizmusok.

A felhasznált alapanyagtól függően pedig akár több mint 20 - vagy thermowood esetén 50 - év múlva is élvezheted a dézsa adta páratlan nyugalmat. A fából - például szibériai borovi fenyőből, vörösfenyőből, tölgyből, akácból, thermowoodból - készült dézsák jellemzően fatüzelésűek, de gázfűtéssel is kérhetők. Az idei GardenExpón először mutatkozik be Dinnyés Csaba, aki ötödik generációs kádármesterként, hivatásának egyik utolsó bajnokaként készít kádakat, fürdődézsákat, jacuzzikat és szaunákat.

Ünnepeljük együtt a tavaszt és a felhőtlen kerti élményeket: látogass ki a Budapest Arénába a GardenExpóra, hogy megismerhesd a legnagyobb hazai és nemzetközi medence- és jacuzzi-márkák pompás felhozatalát! Kövess minket Facebookon és Instagramon, ahol még többet megtudhatsz idei kiállítóinkról, valamint a legfrissebb kerti trendekről és design ötletekről!

Ne feledd: kedvezményes árú belépődet március 23-ig van lehetőséged beszerezni elővételben, melynek árát levásárolhatod az Oázis Kertészetekben!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
levelek

CSILLAPÍTSD A KERTVÁGYAD!

Instagram oldalunkon egész évben gondoskodunk az inspirációdról!
Instagram
InstagramInstagram