VISSZA

Rollstar Árnyékolástechnika

Rollstar árnyékolók: a Napra tervezve.

Ha kert, akkor nasütés, grillezés, csobbanás, friss levegő! A kellemes szabadtéri időtöltésnek az árnyékolástechnika is fontos kelléke – a Rollstar mára a kül- és beltéri árnyékolástechnikai termékek teljes vertikumát lefedi. Egyedi, méretpontos gyártás, tanácsadástól a helyszíni felmérésen át a felszerelésig, 35 év tapasztalatával: így jó árnyékolni!

Bioklimatikus pergola, napellenző, alumínium redőny, napháló, divatos sávroló, pliszéfüggöny – mindezekkel biztosan találkozik, aki ellátogat a standunkra. 

A Gardenexpón kipróbálhatja
- hogyan irányítható gombnyomásra a pergola,
- milyen praktikus az aluredőny szúnyoghálóval egybeépítve,
- mennyire könnyedek működés közben a beltéri árnyékolók.

Tanácsadással, nyereményjátékkal és kedvezménnyel is készülünk!

A teljes Rollstar termékpalettáért látogasson el honlapunkra, illetve személyesen az üzemünkbe, bemutatóteremeinkbe! Ahol kisüt a Nap, ott a Rollstar is megjelenik: egy kézből minden árnyékolástechnikai kihívásra választ adunk.
 

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal